Lucerna Verde — Supliment Natural

Înainte de a cumpăra orice lucerna verde sau lucerna verde supliment pwoder, trebuie să înţelegeţi cu adevărat ce lucerna verde este şi unde vine astfel încât vă poate recunoaşte un produs de calitate.  Acest articol vă va conduce prin doar asta.

lucerna-verde-9

Lucerna verde

Lumea noastră este în prezent invaluit cu produse toxice, care sunt considerate a fi nocive pentru oameni. Unele dintre alimentele pe care le luăm în sunt creativ mascat permiţându-le să încet şi silenţios provoca daune corpurile noastre. Acum este momentul potrivit pentru noi de a evita noastră atenţia de la cei care nu oferă orice beneficii sănătăţii şi noi trebuie să înceapă înclinat spre direcţia a ceea ce este hrănitoare şi în condiţii de siguranţă. Cu această preocupare, experţii sugerează că vom încerca superfoods care va aduce cu siguranţă rezultate bune pentru sănătatea noastră şi una dintre acestea este lucerna verde.

Ce este Lucerna verde?

Lucerna verde a venit de la cotiledoane unei plante populare grâu care posedă denumirea ştiinţifică a Triticum gestivum. Deşi este puternic legată cu familia de grâu, această iarbă are încă aspectul o iarba de gazon obişnuite în timpul său prima etapă a procesului de maturizare.

Acest super a fost găsit pentru a avea conţinutul esenţiale cum ar fi vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, fibre, şi pigment verde numit clorofilă. Pe baza studiilor care au fost efectuate de către experţi de sănătate, lucerna verde este foarte benefic pentru sănătatea umană, deoarece are set unic de substante nutritive care pot întări organismul. În plus, sale nutritive au fost considerate a fi de ajutor în tratarea anumitor boli care sunt frecvente în rândul fiinţelor umane.

În cazul în care provin de la?

Lucerna verde prima a devenit cunoscut printre ţările occidentale şi a devenit popular datorită experiment care a fost iniţiat de chimistul agricole Charles Francis Schnabel în Kansas, America în primii ani din 1930.

Schnabel pe experiment găinile implicate, care sunt în pragul morţii în acea perioadă. Şi, găinile luat mai bine de la starea lor rău după hrănirea animalelor cu iarba tânără. În afară de aceasta, Schnabel a asistat, de asemenea, o creştere în producţia de ouă de găină la tendinţa de a le cu iarba.

Studiu de farmacii agricole a devenit bine-cunoscut şi a permis două dintre cele mai mari companii din Statele Unite (American fabricilor de produse lactate INC şi Quaker ovăz) să investească în proiect de-un-un fel de generatoare de produse din iarba tânără. În cele din urmă, produs de pulverizat iarba de chimistul American a fost vândut în farmacii mari din toată Canada cât şi Statele Unite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *