Unde Gasim Butoni de Camasa la Preturi Mici?

De-a lungul istoriei omenirii oamenii au găsit întotdeauna modalități de a exprima ideile lor altora. Handbills și pliante au acoperit zidurile orașului de la apariția tiparului. Graffiti a fost în jur de pe vremea romanilor.

În secolul 20, o nouă formă de exprimare de sine apărut: butoni camasa. Inițial introdus de Marina în 1913, a fost nevoie de utilizarea pe scară largă de către soldați în al doilea război mondial pentru a introduce gât echipajului butoni camasa pentru public. Anii 1950 au fost, de asemenea, importante în istoria butoni camasa, fiind purtat ca îmbrăcăminte exterioară de stele, cum ar fi Marlin Brando și James Dean. In anii 1960 butoni camasa început să fie folosit ca o paleta de expresie. Primul publicitate corporativ pe un butoni camasa a fost o cutie de bere Budwiser. Există chiar și o expresie pentru natura omniprezentă de butoni camasa ca expresie: + Am fost acolo. Efectuat asta. Am butoni camasa +Butoni camasa pot fi folosite pentru a exprima opinii politice sau să prezinte gusturi muzicale, sau lipsa acestora. Cineva purtând un John Deere butoni camasa este de a trimite un mesaj foarte diferit de la persoana la butoni camasa, cu caracter de animație japoneză. Și ce afaceri nu are logo-ul lor la dispoziție pe un butoni camasa? Oamenii folosesc butoni camasa de a spune altora despre care echipe sportive care le plac, un film sau o carte, care șofer lor preferat NASCAR este, sau de a nu te mai uita la sanii lor favorit. Butoni camasa sunt văzute ca comemora orice caz posibil; aniversari, nunti, (și divorțuri), vacante, tabere de vară, reuniuni de familie, posibilitățile sunt nelimitate.

images (16)-500x500

Tehnologia de personalizat butoni camasa exprimare nu a fost niciodată mai abundente. Chioșcuri in mall-uri cu transferuri foto full-color, artiști aerograful, designeri online pentru ecran clientului imprimate, toate sunt ușor accesibile și preț accesibil. Orice ai vrea să spun, există o mulțime de moduri de a spune pe un butoni camasa pentru toată lumea să vadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *