Cele Mai Bune Servicii de Diagnoza Auto

Skoda Fabia 1.9 TDI este considerat ca fiind cel mai robust și trapa solid în India. Aceasta diagnoza auto pitesti mica ofera bună valoare pentru bani pentru cei care sunt în căutarea pentru o mașină mică în intervalul accesibil. Diagnoza auto pitesti a devenit un hit instant, nu numai datorită caracteristicilor sale subiective, dar și pentru durabilitate și caracterul practic.

Aceasta diagnoza auto pitesti oferă o experiență de conducere decent și că prea la preturi accesibile. Datorita caracteristicilor sale, acest automobil a transformat de la o trapă modest pentru un vehicul mai versatil. Aceasta diagnoza auto pitesti a fost lansat în 2005 și a fost plecat pentru o comutare în anul 2005.

Există opt variante ale acestui automobil în India; 4 variante diesel și pe benzină 4 variante. Motorul diesel 1422cc oferă o putere maximă de 68 CP la 4000 rpm, cu un cuplu maxim de 155 Nm la 1600-2800 rpm. Motorul pe benzina 1198 oferă o putere maximă de 70 CP la 5400 rpm, cu un cuplu maxim de 108 Nm la 3000 rpm. În curând va exista o varianta Fabia din India care va fi condus de 1900 cc motor diesel.

Designul Skoda Fabia 1.9 TDI este mai mult sau mai puțin același ca și cel anterior, dar un pic mai bine. Există mai înălțime și picioare. Se face un user-friendly foarte hatchback cu cinci uși. Există o mare comoditate în interiorul. Ea are zone de depozitare mai mari și cubbyholes bine organizate. Există un sistem eficient de aer conditionat cu torpedouri răcite. În cazul în care, vrei să efectueze obiecte mai mari, puteți plia scaunele din spate cu usurinta. Boot a masinii este distanțată în mod rezonabil pentru a stoca chiar un cărucior. Materiale cabină este de mare calitate, care reflectă eleganță.

diagnoza-auto-arad

Hayon auto e prea se deschide larg pentru a vă depozita bagajele. Controale și cadrane din interiorul masinii sunt destul de simple și suav. Pe fascia masinii, instrumente esențiale sunt plasate într-o manieră bine organiza și curat. Volan de diagnoza auto pitesti este foarte usor de controlat, deoarece este foarte ușor. Aceasta diagnoza auto pitesti poate acomoda 5 pasageri confortabil la un moment dat. Aceasta diagnoza auto pitesti poate da plimbare plăcută în oraș, precum și pe autostrăzi.

Se pare că designul exterior al masinii este inspirat de Suzuki Swift, unul dintre cele mai bune caută masini mai mici. Are linii elegante si curbe elegante, ceea ce face extrem de atractiv. Înainte de a cumpara masini, este important opinii auto citit înainte de a face o achiziție finală. Există mai multe site-uri web pe care le pot oferi opinii excelente și adevărate despre acest automobil Skoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *