Cresterea de Lucerna Verde la Tine Acasa

Pulbere de lucerna verde a devenit un foarte popular produse alimentare de sănătate – în special în rândul “juicers”. Pretinsa de sănătate beneficiile sale sunt numeroase. Acesta conţine un nivel ridicat de clorofilă, care vă ajută să cureţe sânge, oxigen lichid care curata organismul de toxine şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, şi o mulţime de enzime care stimula vindecarea si ajuta digestia.

Unii oameni cumpara tăvi de chestii de la magazinul lor alimentare locale de sănătate; dar de ce petrece toate că banii, atunci când este unul dintre lucrurile mai uşor să crească la domiciliu? Chiar dacă nu aveţi o degetul mare verde, veţi avea nici o problemă în creştere pulbere de lucerna verde. Proviziile necesare câteva sunt uşor de găsit la locale magazin gradina de centru sau alimentare de sănătate.

lucerna-verde-48

Pregăteşte-ţi solului

Pulbere de lucerna verde pot fi cultivate în afara in gradina ta, sau chiar pe pervaz dumneavoastră. Tot ce este necesar este o multime de lumina soarelui, unele bun sol fertil şi câţiva pumni de boabe de grâu.

Începe prin a pune împreună un bun mix de sol fertil si turba. Puteţi achiziţiona sol fertil dacă doriţi, sau puteţi curăţa proprii de dezgropare prima pereche de picioare sub iarba, gazon sau sub un strat de frunze în pădure. Puteţi cumpăra, de asemenea, turba la un magazin de gradina.

Dacă SAPI sus propriul sol fertil, asiguraţi-vă că pentru a ecran-l pentru orice bastoane, pietre sau resturi. Este, de asemenea, o idee bună să se amestecă un pic de calcar sol pentru a compensa aciditatea solului. Calcar va ajuta pulbere de lucerna verde dumneavoastră să crească mai bine, şi că veţi face, precum şi un gust mai bogat. Odată ce sol fertil dumneavoastră este gata, se amesteca cu turba la un raport de 75-25.

Pregăteşte un spaţiu în creştere

Este mai uşor să crească pulbere de lucerna verde pe tăvi. Puteţi achiziţiona tăvi de speciale în acest scop, dar orice cafenea stil tava ar lucra. Puteţi găsi cu uşurinţă ieftine cantina tăvi la orice magazin de restaurant de aprovizionare. Asiguraţi-vă că aveţi doua tavi pe lot, şi va trebui să utilizaţi unul pentru o acoperire pentru primele câteva zile.

Pregătirea dumneavoastră boabe de grâu

Pentru fiecare 10 x 14″ tava de pulbere de lucerna verde, veţi avea nevoie de aproximativ o cana de grau uscat de fructe de padure. Începe pregătirea boabe de grâu în 24 de ore înainte de plantare. Clătiţi-le bine, şi apoi puneţi-le într-un borcan plină cu apă. Acopera borcanul cu o cârpă şi să le aşeze timp de 12 ore. Scurgere, clătire şi repetaţi pentru un alt 12 ore. Până la sfârşitul anului 24 de ore, vă fructe de padure va fi încolţite şi gata pentru a planta.

Plantare dumneavoastră boabe de grâu

Umple tăvi dumneavoastră cu cel puţin un centimetru de sol, şi apoi răspândit boabe de grâu încolţite uniform peste noroi. Asiguraţi-vă că fructe de padure nu sunt stivuite una deasupra celeilalte. Apa sol e umed, iar apoi se acoperă cu a doua tava.

Să vă tăvi acoperite sta trei zile într-un loc cald (65-75 grade este perfect). În a patra zi, descoperi ta iarba germinate. Este o culoare galben pal, şi despre un inch inalt. Setaţi tăvi în lumina soarelui indirecte, şi iarbă zilnic de apă pentru a menţine solul umed.

Recoltarea dumneavoastră Pulbere de lucerna verde

În zilele de 6-12, pulbere de lucerna verde dumneavoastră va fi gata pentru a recolta. Asiguraţi-vă că pentru a reduce doar cât de mult veţi folosi imediat. Folosind foarfece, taie cat mai aproape de rădăcinile posibil. Clatiti orice murdărie, şi suc de iarbă că sus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *